Barion Pixel Autentificare sigură prin SMS - SeeMe
Aici poţi căuta printre articole.

Autentificare sigură prin SMS

Autentificarea prin SMS (two-factor authentication) este din ce în ce mai mult răspândită. Oferă un nivel de securitate foarte înalt pentru procesele care lucrează cu date critice, astfel excluzând abuzurile posibile.

Dacă te ocupi cu dezvoltare de web sau de aplicaţii mobil, şi cauţi o soluţie de bulk SMS pentru autentificare, eşti la cel mai bun loc.

Autentificarea prin SMS poate fi folosită de orice intreprindere şi instituţie, fiind o modalitate sigură, mulţi recunosc importanţa întroducerii şi aplicării. Tehnologia este de încredere, poate fi integrat foarte uşor şi oferă o soluţie cost-eficientă pentru toată lumea.

SMS-alapú azonosítás

 

Sistemul este controlabil la nivel central. Folosind autentificarea prin SMS, clientul primeşte pe numărul lui de mobil un cod de unică folosinţă şi complet aleator pe care trebuie să-l copieze pe interfaţa de web, astfel autentificând procesul care conţine datele critice. Nu ai nevoie de hardware-uri complicate, nici măcar de un smartphone pentru a construi sistemul necesar. Vei avea nevoie doar de o legătură SeeMe Gateway care poate fi setat foarte repede, chiar şi în 5 minute.

Autentificare prin SMS de obicei este folosit pentru protecţia contului de utilizator, verificarea înregistrărilor reale, autentificarea administrativă şi pentru procese care lucrează cu date critice.

Intreprinderile care folosesc autentificarea prin SMS: Microsoft, Google, Facebook, Viber, Whatsapp, Twitter etc.

Înregistrează-te şi foloseşte şi tu autentificarea prin SMS!