Barion Pixel Online bulk SMS - SeeMe
TourSubTitle

Online bulk SMS, unealta miraculoasă a marketingului

Marketingul prin bulk sms este regele conversiei datorită faptului că este personal, rapid şi are posibilitatea comunicaţiei în ambele sensuri.
 
 

Interfaţă web super simplu de folosit

Obiectivul nostru a fost să creăm cel mai bun instrument al marketingului de online sms. Noi îţi oferim un serviciu care conţine toate uneltele necesare pentru succes, fie vorba despre trimitere de SMS-uri(sau receive sms online) şi de dialoguri interactive, fie vorba despre creşterea vânzărilor. Încearcă-ne!

Interfaţă de web foarte simplu
 
Trimitere de SMS de calitate

Online bulk SMS - Calitate la cel mai bun preţ

Oferta noastră este cea mai avantajoasă de pe piaţă, deoarece îţi oferă o aplicaţie matură, uşor de utilizat, cu un fundal tehnologic serios şi cu reţele naţionale şi internaţionale, dar cu preţuri maxim ajustate la nevoile tale. Acesta este secretul nostru pentru o relaţie de lungă durată.

 

Măsurabil și de încredere

La SeeMe, datorită statisticilor detailate şi transparente, poţi să urmăreşti campania ta până la ultimul destinatar. Infrastructura noastră de mare capacitate este conectată direct la furnizorii de telefonie mobilă, şi îţi garantează ca mesajele tale prin bulk sms să ajungă la ţintă în timp, fără întrerupere.

Serviciu de încredere
 

Recepţie SMS online (receive SMS online)

Comunică cu clienţii tăi aşa cum doreşti! Noi îţi asigurăm un număr propriu ori un prefix, poţi să răspunzi pe web sau prin SMS Gateway, cu mesaje manuale sau automate. Bulk SMS-urile pot fi descărcate pentru prelucrare, şi pot fi primite şi în email.

Online SMS fogadás