Barion Pixel Funcţia SMS - înlocuirea caracterelor româneşti - SeeMe
Aici poţi căuta printre articole.

Funcţia SMS - înlocuirea caracterelor româneşti

Această funcţie am creat ca să uşurăm munca şi să economisim bani pentru tine. Bineînţeles în orice caz tu decizi dacă vrei să foloseşti sau nu.

Dacă activezi funcția SMS de înlocuire caracter , atunci SeeMe va monitoriza folosirea caracterelor în afara de standard GSM și dacă este necesar, va înlocui din lista de caractere GSM.

Activarea funcției SMS de înlocuire caractere - Caractere standard de GSM

Timp şi bani vă economisim pentru tine, pentru că dacă nu doreşti să utilizezi caractere specifice româneşti (ă, î, ş, ţ, â, etc.), atunci SeeMe în mesajul tău va înlocui cu caractere standard de GSM.

SeeMe toate caracterele din prima coloană (nu sunt standard GSM) va înlocui cu caractere standard GSM din coloana a doua:

Trimis Înlocuit
ă a
Ă A
â a
 A
î i
Î I
ş s
Ş S
ţ t
Ţ T

Dezactivarea funcției SMS de înlocuire caractere - Caractere Unicode

Dacă dezactivezi această funcție, atunci SeeMe nu va înlocui automat caractere Unicodice cu caractere GSM. În acest caz întotdeauna va fi trimis ce ai tastat.

Important de știut, că funcția de înlocuire caractere este disponibilă numai pe baza tabelului de mai sus. Deci dacă dorești să trimți un caracter care nu se află in tabel, deci nu se poate înlocui, atunci mesajul tău va fi trimis cu caractere Unicode. De exemplu: caractere greceşti si chinezeşti.

Dacă ești autentificat, atunci la setări poți să activezi sau dezactivezi funcția de înlocuire caractere.

Decizia îți apartine!