Barion Pixel Număr de telefon dedicat sau prefix de SMS? - SeeMe
Aici poţi căuta printre articole.

Număr de telefon dedicat sau prefix de SMS?

Pentru recepţionare SMS poţi folosi un număr comun pe bază de prefix sau un număr de telefon dedicat, numai al tău. Îţi explicăm diferenţele, decizia este a ta!

Cel mai bun mod pentru activarea clienţilor tăi este dacă eşti capabil să primeşti SMS-uri de la ei. Te interesează posibilităţile? Aici ţi le prezentăm.

Număr de telefon dedicat

Acest număr va fi folosit excluziv de tine. Toate mesajele recepţionate vor fi doar ale tale, şi vor fi transmise către tine. Mesajele de răspuns setate manual sau automat vor fi trimise de pe acest număr dedicat, astfel asigurând comunicarea bidirecţională continuă. Numerele dedicate sunt utilizate mai ales în efectuarea jocurilor cu premii şi promoţiilor prin SMS, sau dacă nu poate fi rezolvată folosirea prefixului în mesajele trimise de către clienţii şi sortarea lor.

Prefix de SMS

Numărul ales poate fi folosit pentru recepţionare de către mai multor utilizatori, cu ajutorul unui prefix în textul mesajului de SMS. Prefixul trebuie să fie la începutul mesajului în fiecare caz, deoarece SeeMe le va sorta pe baza acestuia. De exemplu, dacă mesajul începe cu cuvântul "PROMOTIE" atunci acel utilizator îl va primi care a setat prefixul "PROMOTIE" în contul lui de utilizator. Este important ca prefixul să fie separat cu un spaţiu de textul mesajului.

Caracteristici comune

Toate mesajele SMS pot fi găsite în contul tău, dar îţi putem transmite pe adresa ta de email sau pe orice adresă URL întrodus de tine, sau dacă vrei le poţi descărca în format CSV, astfel le poţi importa într-o altă aplicaţie (e.g. Excel) ca să le poţi organiza şi prelucra.

În ambele cazuri poţi seta un răspuns automat, astfel pe fiecare SMS primit va fi trimis acest mesaj ca răspuns. Datorită acestei funcţii destinatarii vor primi o reacţie instantă şi acesta va afecta benefic imaginea ta corporativă. Acest mesaj automat poate fi setat separat la fiecare număr închiriat, sau uniform la toate dacă închiriezi mai multe numere de la noi.

Poţi să ceri prelungire automată a închirierii, aşa poţi asigura ca numărul pentru recepţionare SMS să nu expire. Taxa lunară de închiriere va fi dedusă automată din creditele tale după fiecare 30 de zile. Dacă nu vrei prelungire automată, atunci recepţionarea de SMS va deveni inactivă după 30 de zile şi abonamentul va expira automat, cu excepţia cazului în care vei prelungi manual.

Şi încă nu am terminat! Cu oricare soluţie aleasă: nu ai taxă de înregistrare, numai taxă lunară cu recepționarea nelimitată al SMS-urilor şi cu o interfaţă online accesibilă 24/7.

Vrei să recepţionezi SMS-uri în intermediu online? Înregistrează-te şi solicitä un număr de telefon!

Aici găseşti preţurile noastre.