Barion Pixel De ce SeeMe? - SeeMe
TourSubTitle

Trimite SMS - Serviciul lider

 
 
Suntem conştienţi de ce suntem aleşi atât de des pentru trimitere de bulk SMS. Am creat pentru Tine un serviciu multilateral, dar uşor de folosit, cu care poţi să obţii rezultate de afaceri spectaculoase cost-eficient. Trimite SMS online!
 
 

Totul la un loc - trimitere SMS

Trimite SMS online! Bulk SMS este cel mai eficient mod pentru a apela clienţii tăi. La SeeMe o să găseşti toate serviciile necesare, nu o să ai nevoie de mai multe sisteme. Poţi edita campaniile tale de SMS, poţi administra datele abonaţilor şi poţi supraveghea statisticile la un singur loc.

Mindent egy helyen
 

Foloseşte acum, fără angajamente

Cu SeeMe depinde doar pe tine când o să începi campania ta! Imediat după înregistrare poţi să aranjezi toate lucrurile necesare, şi în momentul când încarci contul tău, poţi să şi trimiţi mesajele. Nu trebuie să aştepţi pentru contracte, nu ai taxă lunară sau costuri de instalare. Cât şi când vrei să cheltuieşti pe campania ta, este doar decizia ta.

Használd azonnal, kötöttségek nélkül
 

Rezultate vizibile

Campaniile de bulk SMS nu doar că au cost-eficient faţă de alte canale de marketing, dar spre deosebire de ele sunt precise şi măsurabile. SeeMe îţi arată toate informaţiile esenţiale despre campaniile tale pe grafice în timp real. Poţi vedea şi numărul de clicuri produse de mesajele SMS.

Látható eredmények
 

Este pur şi simplu

Nu trebuie să fii un administrator sau programator să poţi să creea campaniile tale de SMS. Prin interfaţa prietenoasă oferită de SeeMe poţi rezolva orice foarte uşor. Ai nevoie doar de un mesaj bun, restul poţi obţine prin câteva clicuri.

Egyszerűbb, mint az 1x1
 

Te ajutăm cu orice

SeeMe nu te lasă singur cu campaniile tale. Dacă ai nevoie de ajutor, şi nu găseşti răspunsul nici sub meniul Bine de ştiut, nu ezita, contactează-ne! Specialiştii noştrii cu experienţă te ajută să obţii o conversie mai bună.

Mindenben segítünk