Barion Pixel Sistem CRM - SeeMe
TourSubTitle

Uită de tabelele complicate de contacte. Ai CRM-ul SeeMe!

Una dintre cele mai importante elemente ale marketingului direct (eDM) este lista de contacte bine întreţinută şi informativă. Nu o să ai probleme nici cu asta, SeeMe o să le aranjeze. Şeful va fi mândru de tine!
 
 

Managementul de contacte

CRM-ul SeeMe administrează contactele tale pe o interfaţă transparentă. Poţi păstra caracteristicile principale despre clienţii tăi, şi astfel se vor înbunătăţi rezultatele tale cu segmentarea profesională!

Lista de contacte
 

Abonare şi dezabonare automată

Lista de contacte poate fi abordată în mod eficient doar dacă este automatizată (în plus aceasta este şi obligaţia ta statuară). Cu soluţia oferită de SeeMe, nu trebuie să te preocupe acest fapt: clienţii tăi pot indica intenţiile lor în SMS, sau pe site-ul optimizat şi pentru mobil.

Abonare şi dezabonare automată
 

Obţine datele de unde vrei!

Dacă te amuză, pe SeeMe ai şansa să tastezi manual datele - dar dacă nu ai chef pentru astfel de distracţii, poţi folosi funcţiile de export şi import ale managementului de lista de contacte. Astfel poţi descărca şi încărca liste complete cu uşurinţă.

Obţine datele de unde vrei!
 

Istorie detaliat de client

Câte campanii de SMS a primit utilizatorul? Câte răspunsuri a trimis? Pe ce URL-uri a apăsat? Istoria clientului îţi răspunde la întrebările ca acestea. Lucrurile se simplifică ştiind toate răspunsurile!

Istorie detaliat de client
 

Bazat pe siguranţă

CRM-ul SeeMe este un sistem bazat pe cloud, oferindu-ţi o mulţime de avantaje: nu trebuie să instalezi nici-un software, datele tale sunt accesibile de oriunde. Profesioniştii noştri îţi asigură securitatea, astfel nu trebuie să se temi de pierderea sau de accesul neautorizat a datelor.

Bazat pe siguranţă