Aici poţi căuta printre articole.

Sfaturi de marketing

În această secţiune vei găsi tot ce trebuie să ştii despre bulk SMS. Încercăm să colectăm câte mai multe idei, sfaturi şi trucuri ca să-ţi uşurăm situaţia şi ca să-ţi economisim timpul.

Dacă vrei să împărtăşeşti o idee sau un sfat cu noi, contactează-ne pe adresa hello@seeme.ro.

Marketingul prin SMS este elementul important al comunicării corporale. Firmele mici şi mari cheltuiesc milione în fiecare an pe bulk SMS. Poate că repetăm mult, dar nu se poate spune destul de multe ori că trimiterea de SMS oferă acces instant şi are rata cea mai mare de citire.

Mai mult

Comunicarea prin SMS este mai eficientă dacă recepţionezi răspunsuri de la clienţii tăi. Colectează abonaţi, acceptă comenzi, sau organizează jocuri prin SMS. Fii interactiv!

Mai mult

Rata CTR (Click Through Rate) îţi arată în procent câte apăsări a primit un link comparativ cu apariţia în cazul unui anunţ.

Mai mult

Momentul potrivit pentru trimiterea unui SMS depinde de natura informaţiei. O confirmare de cumpărare trimis la miezul nopţii are un alt efect decât o campanie cu conţinut sales pe care nu a fost iniţiat de destinatarul.

Mai mult

Un rezumat scurt şi general despre marketingul prin SMS şi despre de ce a devenit un canal de comunicare important trimiterea de SMS.

Mai mult
 
eiwieth2igh4viet4PheiY4eewiath7shookoo7ohtiechuW