Barion Pixel Idei pentru utilizarea recepţionării SMS - SeeMe
Aici poţi căuta printre articole.

Idei pentru utilizarea recepţionării SMS

Comunicarea prin SMS este mai eficientă dacă recepţionezi răspunsuri de la clienţii tăi. Colectează abonaţi, acceptă comenzi, sau organizează jocuri prin SMS. Fii interactiv!

Serviciul SeeMe este mai mult decât un serviciu uni-direcţioanl, deoarece la noi poţi şi să recepţionezi SMS-uri pe un număr dedicat sau pe un prefix. Primeşte SMS-uri şi construieşte o comunicaţie bi-direcţională cu clienţii tăi, cu colegii, cu subcontractorii tăi sau cu oricine vrei.

Recepţionarea de SMS necesită efort şi angajament de timp cel mai minim pentru cei de la care aştepţi mesaje de răspuns. Nu poţi lua legătura mai simplu şi mai rapid.

Idei pentru utilizarea recepţionării de SMS:

  • Promoţii şi jocuri de premii prin SMS
  • Acceptarea voturilor în SMS
  • Trimiterea mesajelor de abonare sau dezabonare
  • Comenzi, achiziţii, rezervări în SMS
  • Intenţia de participare în promoţii, pe zilele uşilor deschise, la demonstraţii de produs
  • Interacţiune continuă în timpul evenimentelor, conferinţelor

 

Numărul tău pe care aştepţi SMS-urile poate fi publicat pe site-ul tău, pe prospecte sau pe ambalajul produsului. Este important să fie afişat la un loc vizibil ca să ajungă la câţi mai mulţi oameni.

Poţi să contactezi pe oricine în SMS, rata răspunsurilor va fi mult mai mare decât în cazul celorlalte canale de comunicare. În SMS vei putea lua legătura şi cu cei care nu sunt disponibili pe canalele online.

Mesajele de răspuns pot fi administrate în contul tău SeeMe, dar le putem transmite pe adresa te e-mail sau pe un URL, dacă le vrei să le procesezi pe site-ul tău. Decizia este a ta!

Poţi seta şi un răspuns automat, în plus abonările şi dezabonările pot fi administrate foarte uşor în contul tău cu ajutorul managementului de contacte.

Dacă deja te-ai înregistrat, nu ai decât să alegi numărul sau prefixul preferat de tine pe pagina SMS recepţionat.

Încă nu te-ai înregistrat? Înregistrează-te acum şi rezervă şi tu un număr sau prefix!