Barion Pixel 8 motive lângă marketingul prin SMS - SeeMe
Aici poţi căuta printre articole.

8 motive lângă marketingul prin SMS

Marketingul prin SMS este elementul important al comunicării corporale. Firmele mici şi mari cheltuiesc milione în fiecare an pe bulk SMS. Poate că repetăm mult, dar nu se poate spune destul de multe ori că trimiterea de SMS oferă acces instant şi are rata cea mai mare de citire.

8 motive despre de ce este esenţială marketingul de SMS, respectiv trimiterea de SMS în comunicarea corporală.
 

1. Marketingul prin SMS este la preţ accesibil
Nu este nevoie de dezvoltări, virtuozităţi grafice, de pretipării şi de costurile asociate de ei. În afara trimiterii de SMS nu sunt alte costuri (ascunse).

2. Rentabilitate mare
Marketingul prin SMS este foarte rentabil. Rata deschiderii al mesajelor de SMS este de 95%, deci numărul reacţiilor cu siguranţă va fi mult mai mare decât la celelalte canale de comunicare. Fiind direct, forţa de mobilizare ale omunicării prin SMS este de neimitat.

3. Mesajul SMS ajunge instant la ţintă
Nu există o listă de spam, incertitudinea livrării poştale, adrese greşite sau prospecturi inutile. În plus, nu trebuie să calculezi cu publicităţi online sau offline prost direcţionate şi scumpe. Uită de nervi, şi bucură-te de succes.

4. Rată excelentă de deschidere
Deja am menţionat rata de deschidere de 95%. Acesta vorbește de la sine. Platforma de SMS nu este saturată, nu există zgomotul în media, deci informaţia nu va fi considerată neinteresantă sau nu va fi ştearsă fără să fie citit

5. Cheia este în contribuţia
Colectează abonatori optimi. Cei care îţi oferă numărul lor de telefon doar pentru a afla noutăţile despre tine, vor accepta mesajele tale cu fericire, şi vor aştepta ofertele tale, astfel asigurându-ţi o rată de conversie mare. Abonaţii pot fi colectaţi prin recepţionare de SMS pe baza de prefix sau cu numărul tău închiriat, dar de asemenea merită să oferi posibilitatea de abonare pe website-ul tău sau în sediul tău de afaceri. Contactele astfel colectate vor însemna profitul continuu.

6. Fi concis
Avantajul SMS-ului constă în mesajul scurt şi concis fără imagini şi informații descriptive. Este rapid, instant şi efectiv.

7. SMS-ul este popular şi toată lumea are un telefon mobil
Rata de penetrare a telefoniei mobile este peste 100%, astfel poate fi aproape afirmat că toată lumea are un aparat de telefon mobil. Dacă tu nu trimiţi mesaje de SMS clienţilor tăi, concurenţa va face cu siguranţă. Nu aştepta, înregistrează-te pe SeeMe şi trimite mesaje clienţilor tăi chiar astăzi.

8. SMS-ul este ecologic
Mesajul SMS este digital, nu este nevoie de tăierea copacilor spre deosebire de trimiterile poştale. Campania ta de SMS protejează şi conservă mediul pe lângă asigurarea conversiei mare.

Încearcă trimiterea de SMS chiar astăzi şi înregistrează-te cu doar câteva apăsări.